Luce di Sorrento, GLOBAL LUX CREAM, 50 ml

TOITEV, TAASTAV, VANANEMISVASTANE KREEM


- Toniseerib kortsu- ja ilmejooned
- Kiiresti imenduv, et anda nahale särava sära
- Annab niisutust ja mugavust, kogu päeva jooksul

Globaalne multisensoorne vananemisvastane kreem, mis ühendab Sorrento sidruni eeterlikust õlist ja Sorrento poolsaare orgaanilisest ekstra neitsioliiviõlist valmistatud LemonLux® kompleksi 5 biomimeetilise peptiidiga, mis aitavad nähtavalt vähendada kortse ja ilmejooni, suure kontsentratsiooniga niatsiinamiidi, C-vitamiini ja merevett. Uuenduslik tekstuur ja magus sidrunilõhn loovad intensiivse sensoorse stimulatsiooni, muutes ilurituaali naudingu ja sügava lõõgastuse hetkeks.

KUIDAS KASUTAB

Sametine tekstuur imendub väga kiiresti, jättes meeldiva sügava niisutuse ja õrna sidrunilõhna. Kanna toodet hommikul ja õhtul, masseerides õrnalt näole, kaelale ja dekolteele. Tõhususe suurendamiseks ja globaalse ilurituaali jaoks soovitame kasutada Global Lux kreemi koos Premium Lux õli ja Perfection Lux seerumiga.

TOIMEAINED
LemonLux® / Peptiidid / C-vitamiin / Niatsiinamiid / merevesi

KOOSTISOSAD

Vesi, propaandiool, tsetüülalkohol, heksüüllauraat, isodetsüülneopentanaat, niatsiinamiid, glütserüülstearatsitraat, butürospermum parkii või, *Olea europaea puuviljaõli, tseetüülglükosiid, Glütserüülkaprülaat, Oryza sativa tärklis, naatriumaskorbüülfosfaat, Bulbine frutescens'i lehtede mahl, Bacillus/soojapuu/foolhappe ferment ekstrakt, SH-oligopeptiid-1, SH-oligopeptiid-2, SH-polüpeptiid-1, SH-polüpeptiid-11, SH-polüpeptiid-9, tseetüülalkohol, sorbitaanolivat, tokoferool, naatriumhüaluronaat, p-nisiinhape, **tsitruselise limoni koorõli, ksantaankummi, Maris aqua, Levuliinhape, naatriumhüdroksiid, naatriumlevulinaat, glütseriin, limoneen, atsetüülglutamiin, letsitiin, sidrunhape, beetasitosterool, skvaleen, 1,2-heksandiool, butüleenglükool, kaprüülglükool.

*Organic Extra Virgin Olive Oil from Sorrento Peninsula.
**Sorrentose sidruni eeterlik õli, mis on valmistatud Sorrento sidrunist. Garanteeritud minimaalne kaalusuhe: 150 g Sorrento sidruni (KGT) terveid vilju 50 ml toote kohta.

Lisainfo:

Maht50 ml
SexW

165 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: