Luce di Sorrento, PERFECTION LUX SERUM, 30 ml

PINGULDAV JA KIRGASTAV NÄOSEERUM

- Annab tuhmile nahale energialaengu
- Tagab kohese loomuliku täitefekti
- Jätab teile terve ja särava jume
- Soodustab tumedate laikude vähenemist näol

Kerge ja pehme tekstuuriga näoseerum, mis võimaldab kohest imendumist, põhineb C-vitamiinil, ristseotud hüaluroonhappel ja merevees, rikastatud LemonLux® kompleksiga, mis on valmistatud Sorrento sidruni eeterlikust õlist ja Sorrento poolsaarelt pärit orgaanilisest ekstra neitsioliiviõlist. Seerum annab firmava, üliniisutava ja särava efekti, flähendab tuhmi ja tühjenenud nahka, aitab siluda väikseid kortsukesi ja parandab naha elastsust. Magus sidrunilõhn ergutab nahka ja lõõgastab sügavalt kogu päeva jooksul.

KUIDAS KASUTAB

Igapäevane pealekandmine aitab vastandada kuivust, nahaplekkide ja tuhmi jume. Masseerige õrnalt näole, kaelale ja dekolteele, nautides Sorrento sidrunite õrna lõhna ja nende lõõgastavat toimet. Tõhususe suurendamiseks ja globaalse ilurituaali jaoks soovitame kombineerida Perfection Lux seerumit Global Lux kreemi ja Premium Lux õliga.

TOIMEAINED
LemonLux® / ristseotud hüaluroonhape / C-vitamiin / allantoiin / merevesi

KOOSTISOSAD


Aqua, *Olea europaea puuõli, Hexyl laurate, Cetearyl glucoside, Propanediol, Cetearyl alcohol, Sorbitan olivate, Butyrospermum parkii butter, Cetyl alcohol, Glyceryl caprylate, Niacinamide, Oryza sativa starch, Sodium ascorbyl phosphate, Trehalose, Allantoin, p-Anisiinhape, **Citrus limoni koorõli, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, letsitiin, ksantaankummi, tokoferool, Maris aqua, levuliinhape, naatriumlevuliinaat, glütseriin, limoneen, naatriumhüdroksiid, askorbüülpalmitaat, sidrunhape, beetasitosterool, skvaleen.

*Organic Extra Virgin Olive Oil from Sorrento Peninsula.
**Sorrentose sidruni eeterlik õli, mis on valmistatud Sorrento sidrunist. Garanteeritud minimaalne kaalusuhe: 100 g Sorrento sidruni (KGT) terveid vilju 30 ml toote kohta.

Lisainfo:

Maht30 ml
SexW

135 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: