Luce di Sorrento, SUPREME LUX EYE CREAM, 15 ml

TURGUTAV JA ELUSTAV SILMAHOOLDUS

- Vähendab vananemise märke silmade ümber
- Vähendab paistetust ja tumedate varjude ilmnemist
- Silub ja pinguldab nahka, tugevdab sära
- Aitab tõsta ülemist silmalauge

Luksuslik silmakontuurikreem, mis on formuleeritud nähtavalt siledamaks, säravamaks ja värskemaks välimuseks. Intensiivne vananemisvastane ja antioksüdantne hooldus, mis põhineb biomimeetilistel peptiididel, C-vitamiinil, E-vitamiinil ja hüaluroonhappel, mis aitavad silmakontuuri taaselustada ning vähendada kortse ja väikseid ilmejooni. Tänu innovatiivsete taimeekstraktide ja Lemons LemonLight® ensüümse ekstrakti võimsale sünergilisele toimele mõjub see tõhusalt silmakottidele, tumedatele ringidele ja puffile, andes silmadele sära ja noorust. Selle kerge ja värske tekstuur sulandub jumalikult õrnale silmade ümbruse nahale.

KUIDAS KASUTAB
Kasutage väikest spaatlit ja kandke väike kogus sõrmkübarale. Kandke kergete koputavate liigutustega õrnalt väikesed täpid silmakontuurile, alustades silma all sisemisest nurgast, minnes ülespoole, üle silmalaugude ja lõpetades otsmiku piirkonnas.

TOIMEAINED
LemonLight® / C-vitamiin / E-vitamiin / biomimeetilised peptiidid / hüaluroonhape.

KOOSTISOSAD

Vesi, kaprüül/kapriksete triglütseriid, tsetüülalkohol, hüdroksüpropüültsüklodekstriin, propaandiool, tseetüülglükosiid, glütseriin, butürospermum parkii või, *Olea europaea puuviljaõli, tseetüülalkohol, sorbitaanolivatt, Argania spinosa tuumaõli, betaiin, modifitseeritud maisitärklis, Simmondsia chinensis seemneõli, trehaloos, õliõli, allantoiin, hüdroksüatsetofenoon, kaprüülglükool, 1,2-heksandiool, kaprüül/kaprüülglükosiid, Hüdrogeenitud taimeõli, Pfaffia paniculata juure ekstrakt, Ptychopetalum olacoides koore/varre ekstrakt, Ksantaankummi, Butüleenglükool, Candelilla cera, Maris aqua, Naatriumhüaluronaat, Lilium candidum flower ekstrakt, letsitiin, atsetüültetrapeptiid-5, bensüülalkohol, tokoferool, kaaliumsorbaat, askorbüülpalmitaat, sidrunhape, atsetüülheksapeptiid-8, pentapeptiid-18, **Citrus Limoni koorekstrakt, naatriumbensoaat.

*Organic Extra Virgin Olive Oil from Sorrento Peninsula. **Entsümaatiline sidruni ekstrakt.

Lisainfo:

Maht15 ml
SexW

98 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: