Boadicea the Victorious, ROSE SAPPHIRE, Pure Perfume 100 ml

Puhta parfüümi haruldane pärl, mis hõlmab vääriskivi harmoonilisi omadusi. Mõlemast soost populaarne Rose Sapphire on tõeliselt kaasaegne valik.

LUGU
Boadicea võidukaid pudeleid kaunistava keldi oksakilbi keskel asetseva eristatava roosa juveeliga Rose Sapphire on puhta parfüümi haruldane pärl, mis hõlmab vääriskivide harmoonilisi omadusi. Värske kollektsiooni täienduseks kiirgab see pikaajalist sensuaalset luksust, puhas ja vaikne, põhjas õitsevad küllastunud õied ja neroolid, vürtsikas esirinnas hiilgava kurkumiliku kurkumimaitsega. Mõlemast soost populaarne Rose Sapphire on tõeliselt kaasaegne valik.

Tipunoodid: safran, kurkum, geraanium ja kardemon;

Keskmised noodid: Türgi roos, Immortelle, Neroli ja Gedion;

Põhjanoodid: Patšuli, Nagarmotha, seeder, bensoiin, mürra, labdanum ja muskus.



AINULT KOGUMINE
Kreemjas soojuses, mis on täis rafineeritust ja stiili, on Amber Sapphire aristokraatlik, ilma et oleks üksteisest eemal. Boadicea the Victorious käsitööndustraditsioonide kohaselt hõlmavad selle lopsakad ülemised noodid bergamotit, sidrunipuu ja kassi, aromaatse kaneeli maitset ja tammevaatides vanandatud rummi piraatlikku puudutust. Kambodža oudide ja muskusliku kašmirani aluskõrgustest kõrgemale tõustes tulevad lillelised südame noodid vastukaaluks lentiski palsamilisele tihedusele. Eksootiline ja põnev valik, mis särab nagu ehe parfüümikihis.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

921 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: