Daniele de Winternaco, ChocBEAUTE, Anti-aging 85% Cocoa cranberries, 200g Vaata suuremalt

Daniele de Winter Monaco, ChocBEAUTE, Anti-aging 85% Cocoa cranberries, 200g

Ilusa šokolaadi silumine, täiustamine
200 g

Tuntud kui võimsate vananemisvastaste antioksüdantide allikas, on ChocBEAUTE suhkruvabad, 85% kakaod, šokolaadiga kaetud jõhvikad, mis on valmistatud looduse kõige põnevamate superviljadega, et parandada naha tooni ja sära, kaitsta vabade radikaalide kahjustuste eest ja siluda oma jume.

Austatud tuhandeid aastaid ..

Tumedat šokolaadi on oma elu parandavate omaduste tõttu hellitatud juba üle kahe tuhande aasta. Juba iidsete maiade ja asteekide tsivilisatsioonide ajal austati kakaod selle võime tõttu suurendada mehelikkust. Pärast seda on teaduslikud uuringud kinnitanud, et tume šokolaad vähendab vererõhku, suurendab kognitiivset võimekust ja valgustab jumet.

ChocBEAUTE on valmistatud kõrgekvaliteedilisest suhkruvabast 85% kakaošokolaadist, mida on magustatud loodusliku suhkrualkoholiga Maltitol, segatud äärmiselt võimsate looduslike antioksüdantidega. Nende hulka kuuluvad polüfenoolid ja katehhiinid Maquist, vaarikast, mustikast, Matcha rohelisest teest ja acai'st, karotenoidid Aafrika Mangost, jõhvikas, Baobab ja Acerola ning punaste vetikate astaksantiin. See võimas segu kaitseb aktiivselt naharakke vabade radikaalide kahjustuste eest ja pakub maitsvat viisi oma jume ilu suurendamiseks.

Kollageeni revaktsineerimine

ChocBEAUTÉ segab need võimsad laia toimespektriga antioksüdandid väga biosaadava merekollageeni ja spetsiaalsete glükoosamiinidega. Arvukad uuringud on näidanud, et looduslike antioksüdantide kombineerimine biosaadava merekollageeniga viib kõrgema kollageeni sünteesi tasemeni ja suurendab hüaluroonhappe tootmist. DANIELE de WINTERi tuvastatud spetsiaalsete glükoosamiinide lisandumine on kliinilistes uuringutes näidanud, et kollageeni sünteesi suurendab veelgi 33%.

Täiendavad eelised

ChocBEAUTÉ üks põnevamaid eeliseid on see, et selle võimas antioksüdantide segu viivitab aktiivselt suhkru sisenemist toidust vereringesse. Antioksüdandid, näiteks astaksantiin ja kurkumiin, blokeerivad seedeensüümi, mida nimetatakse alfa-glükosidaasiks, mis vabastab toidust suhkrut meie verre. See tähendab, et ChocBEAUTE söömine ei põhjusta insuliini taseme tõusu, vaid põhjustab veresuhkru taseme tõusu ja õrnemat tõusu.

Esitusviis ja annus

ChocBEAUTÉ pakutakse šikkides karpides 50 g või 200 g. Soovitatav tarbimine: 4–7 ChocBEAUTÉ päevas.

40 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    17 other products in the same category: